Hej vecka 26 när den nästan är slut, och hej tvåsiffrigt!

Inser att jag ju inte har skrivit något vecka 26-inlägg än, så här kommer det, även om vi går in i vecka 27 redan på onsdag. Idag gick vi dessutom ner på tvåsiffrigt, "bara" 99 dagar kvar nu, det känns fint. 

 
Jag kan ju inte påstå att det har hänt så jättemycket den här veckan. Måendet är ungefär same same men magen har i och för sig blivit MYCKET större känns det som. Inte direkt någon degmage längre utan verkligen gravidmage nu, det är coolt. Och en helt otroligt livlig liten unge därinne, igår sparkade hon till så att hela min arm flög upp i luften där jag satt i fåtöljen :) Sen tycker jag att jag blir klantigare och klantigare för var dag som går. Någon som känner igen sig? Jag tappar grejer typ hela tiden och känner mig allmänt förvirrad. Och så det här svärandet som blir värre och värre. Jag svär i stort sett aldrig i vanliga fall men det är något som förändras när jag blir gravid. Svär som en borstbindare, hela tiden. Känns fint att den perioden nu krockar med den perioden i Björns liv då han lär sig ca tretton nya ord per dag och hela tiden härmar efter allt man säger. Häromdagen råkade jag tappa nåt eller om jag brände mig och skrek FAN! utan att tänka mig för, varpå Björn som stod bredvid mig storögt och väldigt nöjt började säga Faaan! Faaan! Fanfanfanfan!
 
Kände mig som Mom of the year... Men jag tror att han har glömt bort det igen för jag har inte hört honom säga det någon mer gång, och det är väl bara att inse att jag innan den här graviditeten kommer säga så mycket värre saker än fan, och han gladeligen kommer härma efter alltihop...
 
Så här säger appen om veckan som är:
 
 
 
Jag har för mig att John var 31 cm lång när han föddes, fast han vägde bara 668 gram. Känns fint att den här ungen nu tjockar på sig för var dag som går. 
 
Följ gärna bloggen på
Facebook: Mammaglitter
Instagram: @mammaglitter

Kommentera inlägget här :