En extra chans att beställa pannband till förmån för Musikhjälpen!

 
 
Idag åker de sista beställningarna av pannband på posten! Men eftersom jag nu fortfarande är sjukskriven och orörlig och trött och virksugen (och har en del garn kvar!) tänker jag att jag tar och öppnar upp beställningen i några dagar till ifall det är någon mer som vill beställa men inte riktigt kom sig för i förra omgången :) 
 
Pannbanden kostar 50 kr styck (eller valfritt högre belopp - jag skänker sedan hela summan till Musikhjälpen) + ev portokostnad (ca 13 kr) om du vill att jag skickar. Jag gör pannband som passar både vuxna och barn och du bestämmer själv hur långt det ska vara. Beställningen skickas till mammaglitter@hotmail.com eller genom kontakt via facebooksidan är också ok. 
 
Läs mer i det här inlägget om hur du gör för att beställa samt vilka modeller som finns att välja på. Jag har också uppdaterat det inlägget med vilka färger på garn som finns kvar. 
 
Om du vill beställa ett eller flera pannband behöver jag få in din beställning senast nu på söndag, den 4 december 2016.
 
Musikhjälpen drar igång den 12 december och då kommer jag att skänka de pengar jag har fått in och givetvis redovisa här på bloggen hur mycket vi fick ihop totalt! :) 
 
 

Kommentera inlägget här :