Möhippa och prinsbröllop

Både bloggen och jag går på lite sparlåga just nu. Jag dras med en envis förkylning som blir bättre och bättre men som gör mig förfärligt trött, och bloggen har nog helt enkelt tagit lite sommarlov :)

Men idag har jag lite högt värderad egentid. Jag tillbringar min dag i soffan ätandes tårta och choklad och tittar på tio timmar prinsbröllop. Jag var ju på ett "riktigt" bröllop samma dag som Carl Philip och Sofia gifte sig så idag får jag istället frossa i vackra klänningar, tiaror och kunglig glans. 

Timehop påminde mig också om mitt eget bröllop idag, för för fyra år sedan idag var min möhippa. Mina fina vänner och familj hade ordnat så himla bra för mig. Det var så många som kom och alla hade klätt sig i rosa till min ära. Väldigt gulligt. Kan bara inte riktigt förstå att det redan är fyra år sedan. 



Men tillbaka till prinsbröllopet.  Vilket arrangemang! allt är så fint och de är så söta och ser så lyckliga ut. Sen blir jag som vanligt helt kär i Mark Levengood. Han skulle kunna göra vilket program som helst och jag skulle tycka att det var mysigt och bra bara för att han var programledare. 




Hoppas ni har en fin fredag i regnet. Vi har sommarlov en vecka till här innan Erik börjar jobba igen, sen kommer nog bloggen uppdateras lite mer frekvent igen, har så mycket jag vill skriva om men dagarna bara flyger förbi när vi är hemma hela högen :)



Kommentera inlägget här :