GOD JUL!

Äntligen julaftonsmorgon. Kikar bara in här lite snabbt för att önska er alla en riktigt god jul! Vilket roligt år jag har haft med den här bloggen. Tack för alla fina kommentarer och bra diskussioner! Nu ska vi ha julfirande i dagarna två och just nu är det egentligen bara lugnet före stormen. Om ca fem minuter måste jag väcka killarna om vi ska hinna göra oss klara till dagens första stopp som är frukost hemma hos mina föräldrar. Men nu passar jag på att bara njuta av att vi ägnade gårdagskvällen till att storstäda och att det nu är tyst och lugnt och fint här hemma. För det är ju det retliga och samtidigt helt fantastiska med en ettåring, om en timme kommer golvet vara fyllt av leksaker och smörgåsrån igen :)
 
Idag sänder jag en extra tanke till alla de vi saknar så mycket. Johnpojken, morfar, farmor och farfar, ja alla som borde vara med och fira med oss idag. Men jag tänker att de ändå är det på sitt sätt.
 
Bjuder på en bild från årets julkortstagning. Det var inte helt lätt med detta yrväder, kan säga att ljusstakar och julråttor flög högt och lågt!
 
 
God jul och hoppas att ni får en fin och lugn dag! <3

Kommentera inlägget här :