Grillpremiär och sommarens första mårbackapelargon

 
Igår hade vi grillpremiär i dubbel bemärkelse. För Erik och mig var det första grillandet för i år och för Björn var det första grillandet EVER. Det där är ju jättekonstigt att tänka på. Alla saker som han nu håller på och gör för första gången. Det blir lite extra roligt att göra saker när man tänker på att han upplever dem för allra första gången.
 
 
 
 
Vädret är helt strålande här nu och har varit så i flera dagar. Jag har inte ens vågat titta på en väderleksrapport för jag vill inte höra om det ska bli sämre igen snart. Den här tiden på året blir jag lite extra tacksam över att vi har en uteplats, och att vi bor så fint och bra som vi gör. Tänk att man liksom tar det som självklart, att ha ett bra boende. Det är verkligen något att vara tacksam för. 
 
 
Den här boken har jag lånat på biblan och jag tycker den ser så härlig ut, men jag hann läsa ganska exakt fem rader innan Björn började knorra samtidigt som vi kom till ett kritiskt skede i grillningen, bättre lycka nästa gång :)
 
 
Och så har äntligen sommarens första mårbackapelargon fått flytta in hos oss. Det är för mig synonymt med att nu är sommaren på gång. Underbart!
 
Förresten, ni missar väl inte att gilla min facebooksida, här! För er som har följt mig genom facebook sen tidigare är planen att jag i framtiden kommer lägga länkarna till bloggen på den istället för på min egen profil, mycket för att vi ska kunna samla bra diskussioner och sånt där. 
 
Hoppas ni har en fin kväll!
 
 

Kommentera inlägget här :